Werken bij de Boomkamer

Met liefde voor het vak

Een hart van hout en een voorliefde voor ambacht en authenticiteit? Dat is wat we zoeken bij de Boomkamer! Ons familiebedrijf startte bij grootvader Martinus, die eigenhandig massieve houten stallen bouwde en de liefde voor zijn vak doorgaf aan de volgende generaties.

Modern familiebedrijf

Vandaag staat de derde generatie Vanhove aan het roer van de Boomkamer. Samen met een sterk team van vakmensen realiseren wij dromen van onze klanten, in lijn met de traditie van vroeger, maar ondersteund door de technieken van nu.

 

Sterk team, sterke resultaten

Heeft u een koppel handige handen? Een uitstekend technisch inzicht? Een stel hersenen dat logisch kan denken (en maar zelden een houten kop)? Dan verwelkomen wij u graag in de familie. Als administratieve duizendpoot, veelzijdig ontwerper of gemotiveerde vakman, binnen het team van de Boomkamer bouwt iedereen mee aan de mooiste bijgebouwen.

 

Wij zijn fier op u!

Bij de Boomkamer krijgt u de kans mee te werken aan een exclusief product, waarbij u gebruik kan maken van moderne tools en kan rekenen op de nodige opleidingen. Als team zijn wij fier op onze realisaties en op elkaar! Wilt u deel uitmaken van onze trotse ploeg? Solliciteer op info@boomkamer.be.

Binnen het team van de Boomkamer bouwt iedereen mee aan de mooiste bijgebouwen.
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klanten,

Vanwege het coronavirus zijn wij van 15 maart tot 19 april gesloten. Onze e-mails beantwoorden we terug vanaf 13 april. Alvast dank voor jullie begrip.

Het voltallige boomkamer-team