Top in totaalprojecten

Een mooie tuin, inclusief stijlvol houten bijgebouw, levert een fijn totaalplaatje op. Een ideaal bijgebouw zorgt niet alleen voor een perfect plaatje langs de buitenzijde, maar ook langs de binnenzijde. Bij de Boomkamer kunt u terecht voor totaalprojecten, waarbij de kwalitatieve lijn van de buitenzijde van het bijgebouw, naar binnen wordt doorgetrokken. Kiest u voor een totaalproject met exterieur en interieur in lijn met elkaar?

Totaalprojecten met (in)richting

Een aantal grote en belangrijke lijnen van de inrichting wordt natuurlijk al in de ruwbouwfase bepaald, door de indeling van de ruimtes. Net zoals bij woningbouw dient er op voorhand te worden nagedacht over het doel van de ruimtes bij de indeling ervan. Een goede bouwpartner voor uw bijgebouw denkt met u mee over de indeling ervan om de ruimtes zo efficiënt mogelijk te benutten. Bij totaalprojecten wordt echter niet alleen nagedacht over de indeling, maar kijken we ook naar de inrichting en het interieur. Totaalprojecten resulteren in stijlvol ingerichte bijgebouwen, waar elk detail klopt en het aangenaam vertoeven is.

Totaalprojecten resulteren in stijlvol ingerichte bijgebouwen, waar elk detail klopt en het aangenaam vertoeven is.

Totaalprojecten van A(fdak) tot Z(etel)

Of u nu kiest voor een totaalproject of niet, bij de Boomkamer is het eindresultaat altijd kwalitatief. Totaalprojecten zorgen er echter voor dat u een kant-en-klaar bijgebouw op maat opgeleverd krijgt, met een authentiek interieur volgens uw wensen en volgens de stijl van uw bijgebouw. Binnen onze totaalprojecten voorzien wij graag de gepaste interieurstukken, meubelen en decoratie om onmiddellijk het gevoel van thuiskomen in uw bijgebouw te realiseren. Zeg nu zelf, een boomhut is toch pas echt af met ambachtelijk gefabriceerde bedden uit eiken boomstammen?

Of u nu kiest voor een totaalproject of niet, bij de Boomkamer is het eindresultaat altijd kwalitatief.

Totaalprojecten van de Boomkamer: altijd kwaliteit

Bij al onze bijgebouwen gaan we voor kwaliteit. We gebruiken duurzame materialen voor de constructie en bij totaalprojecten gaan we uiteraard voor kwalitatieve meubelen om een unieke look te creëren. Deze totaalprojecten zorgen ook voor meer kwali-tijd: u vertelt ons wat u wilt en kunt dan met een gerust hart constructie, inrichting en interieur aan ons overlaten, waardoor u meer tijd hebt de andere dingen in het leven, zoals genieten bijvoorbeeld! Met de keuze voor een totaalproject van de Boomkamer, kiest u voor een zorgeloos bouwproces van uw ideaal bijgebouw, waar u alleen maar tevreden op kunt terugblikken. Contacteer ons en geef ons het vertrouwen om uw project van a tot z ter harte te nemen en wij tillen zowel binnen -als buitenkant naar een hoger niveau.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!