Deel Uw eigen ervaring

Nog geen moment spijt gehad van de aankoop van uw Boomkamer?
Schrijf snel een referentie en trek anderen over de streep!

Naam
Voornaam
E-mailadres
Gemeente
Uw bericht
Afbeelding
Video
Youtube URL
Verzend
Uw persoonlijke gegevens worden
niet herkenbaar gepubliceerd.
onze Referenties
 • Erg blij met onze eigen mooie "Boomkamer"! Daarnaast was het ook een prettige samenwerking met het hele team, van de planningsfase tot aan de uitvoering.
  Pascal Janshen
 • Het was voor ons héél aangenaam samenwerken met jullie, bovendien zijn wij erg trots op het prachtige en kwalitatieve eindresultaat. Dit blijkt ook uit de vele positieve reacties en complimenten die wij van onze bezoekers mogen ontvangen. Een dikke proficiat aan jouw hele team, het zijn stuk voor stuk “echte” vakmannen en fijne mensen om mee samen te werken. Nog veel succes met jouw volgende realisaties.
  Werner Paredis
 • Bij De Boomkamer nemen ze zich de tijd om prachtig werk af te leveren. Geen rap-rap en half werk bij deze mannen. Van ontwerp tot oplevering vlotte en professionele communicatie. Afwerking is top! Service en kwaliteit van deze soort is zeldzaam. Onze appreciatie voor het voltallige team!
  Jan S.
 • Wij hebben genoten van de fijne samenwerking met het team van De Boomkamer, zowel bij de planning als bij de effectieve plaatsing en afwerking. Alles verliep zeer professioneel, echte vakmannen. We zijn zeer tevreden met de realisatie en hebben ook al veel positieve complimenten ontvangen over onze bijbouw. Een echte aanrader!!!
  Dert Blox
 • Zeer mooie en vakkundige plaatsing! Echte vakmannen en zeer vriendelijk!
  Peeters Dries
 • Heel tevreden over het geleverde werk van deze vakmannen uit eigen gemeente! Laat die mooie zomeravonden maar komen ...
  Jo Brouns
 • Tof bedrijf met zeer mooie producten. Ben zeer goed geholpen en wens hun aan te bevelen als je buitenprojecten gaat uitvoeren.
  Jans Bert
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze projecten
Beste klanten,

Vanwege het coronavirus zijn wij van 15 maart tot 19 april gesloten. Onze e-mails beantwoorden we terug vanaf 13 april. Alvast dank voor jullie begrip.

Het voltallige boomkamer-team