De klasse van landelijke bijgebouwen

Kiezen voor landelijke bijgebouwen, dat is kiezen voor authenticiteit en ambacht. Wist u al dat een landelijk bijgebouw zijn ongeëvenaarde duurzaamheid en stijl te danken heeft aan het gebruik van Europees kwaliteitshout? Daarenboven biedt een bijgebouw heel wat nuttige extra ruimte. Geen wonder dus dat een landelijk bijgebouw bovenaan het verlanglijstje van vele mensen staat. Ook bij u?

Landelijke bijgebouwen, Vlaamse charme

Landelijke bijgebouwen worden al langer dan vandaag beschouwd als het summum van luxe en comfort in de tuin. Een aangelegde tuin is mooi, een aangelegde tuin met landelijk bijgebouw is nog mooier! Bij de Boomkamer verfraaien we al drie generaties lang tuinen met unieke en kwalitatieve bijgebouwen. De authentieke stijl en ambachtelijke aanpak zijn bewaard gebleven, maar daarnaast werden nieuwe technologieën geïmplementeerd om onder meer de mogelijkheden van landelijke bijgebouwen te visualiseren voor onze klanten. Wist u al dat wij het bijgebouw van uw dromen eerst in ons 3D-tekenprogramma uitwerken? Zo heeft u als klant een perfect zicht op uw landelijk bijgebouw, nog voor het er staat.

Een aangelegde tuin is mooi, een aangelegde tuin met landelijk bijgebouw is nog mooier!

(h)authentieke landelijke bijgebouwen

Kiezen voor landelijke bijgebouwen, dat is kiezen voor kwaliteit en Europese degelijkheid. Landelijke bijgebouwen worden immers meestal vervaardigd uit Europees kwaliteitshout, zoals stevige Franse eik of lariks, een dennensoort die dankzij de aanwezigheid van veel natuurlijke oliën in het hout, uitblinkt in duurzaamheid. Niet alleen voor het hout dat gebruikt wordt in landelijke bijgebouwen, maar ook voor de andere materialen, dragen we duurzaamheid én stijl hoog in het vaandel. Zo hergebruiken we onder meer echte oude pannen, bijvoorbeeld afkomstig van een oude boerderij, voor een op-en-top authentieke look. En ja, de mos op de pannen is hierbij zelfs inbegrepen. De keuze voor kwaliteitsvolle materialen maakt dat specifiek onderhoud van uw landelijk bijgebouw, zoals jaarlijks verven of oliën, niet nodig is. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten.

Met meer dan 75 jaar ervaring in landelijke bijgebouwen, weten wij uw droomproject te realiseren.

Landelijke bijgebouwen, nokvol sfeer

De ambachtelijke landelijke bijgebouwen van de Boomkamer zijn de sfeermakers van de tuin. Of u uw landelijk bijgebouw nu wil gebruiken als extra leefruimte, berging, poolhouse, overdekt terras, tuinkantoor,… of een combinatie van die functies, de sfeer zit sowieso goed. Naast het bouwen van uw landelijk bijgebouw, helpt de Boomkamer ook graag met de inrichting ervan. Sanitaire voorzieningen nodig in uw bijgebouw? Een gezellige keuken? Wij integreren het graag mee in uw landelijk bijgebouw. Met meer dan 75 jaar ervaring in landelijke bijgebouwen, weten wij uw droomproject te realiseren.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klanten,

Vanwege het coronavirus zijn wij van 15 maart tot 19 april gesloten. Onze e-mails beantwoorden we terug vanaf 13 april. Alvast dank voor jullie begrip.

Het voltallige boomkamer-team