De gezelligheid van cottage bijgebouwen

Een cottage bijgebouw is een echt begrip in Vlaanderen. Het is de stijl van Engelse landhuizen, gebaseerd op eenvoudige boerderijen. En laat net die Engelse landhuisstijl een warme en gezellige uitstraling hebben. Zonder in te boeten aan ruimte in uw woning. U breidt immers uw bestaande woning uit met een cottage bijgebouw. Extra ruimte en vooral extra gezelligheid. De Boomkamer somt voor u enkele aspecten op van zo’n houten bijgebouw. Neem er gerust een tas Engelse thee bij. U zal merken, niets dan voordelen! You can say that again!

U herkent een cottage bijgebouw van ver!

Een cottage bijgebouw of een bijgebouw in een landelijke stijl hebben beiden een zekere herkenbaarheid. Ze zijn helaas moeilijk van elkaar te onderscheiden, zoals u eerder kon lezen. We noemden een cottage bijgebouw dan ook eerder een landelijk bijgebouw met een twist. U herkent de stijl van ver, zoveel is duidelijk. De authentieke, ambachtelijke afwerking geeft uw bijgebouw en dus uw woning een huiselijk gevoel. Trek dit gevoel naar binnen door uw kleuren, materialen en meubelen hierop af te stemmen. Gezelligheid troef dus! Het permanente vakantiegevoel krijgt u er zomaar bij.

Een cottage bijgebouw of een bijgebouw in een landelijke stijl hebben beiden een zekere herkenbaarheid.

Een cottage bijgebouw, da’s meer dan een trend

Een cottage bijgebouw was vooral een trend in de jaren 80. Gelukkig is deze nooit helemaal verdwenen en is het ondertussen een vaste waarde in het Vlaamse landschap. Zowel de landelijke als de cottage stijl staan voor dankbare warmte die een echte charme uitstralen. Zo’n cottage bijgebouw ademt gezelligheid & geborgenheid. Wie wil dat nu niet? Uw gasten voelen zich onmiddellijk welkom. Bijkomend voordeel van een cottage bijgebouw is dat het ook makkelijk combineert met moderne, industriële elementen en donkere kleuren in het interieur. Dat komt de sfeer van uw woning zeker ten goede.

Zo’n cottage bijgebouw in uw tuin, versterkt de uitstraling van uw totale woning.

Wie een eyecatcher zoekt, vindt een cottage bijgebouw

Zo’n cottage bijgebouw in uw tuin, versterkt de uitstraling van uw totale woning. Dankzij z’n typische dakbedekking kunt u er namelijk niet naast kijken. Wanneer u kiest voor een cottage bijgebouw, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeker wanneer u gaat voor een bijgebouw op maat. De experten van de Boomkamer helpen u graag bij het uittekenen van dit vleugje romantiek in uw tuin. U hoeft alleen een afspraak te maken. The ball is in your court!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klanten,

Vanwege het coronavirus zijn wij van 15 maart tot 19 april gesloten. Onze e-mails beantwoorden we terug vanaf 13 april. Alvast dank voor jullie begrip.

Het voltallige boomkamer-team