Iedereen wil een bijgebouw in de tuin

Een bijgebouw in de tuin is immens populair! Een Belg wordt dan ook geboren met een baksteen in de maag. Hoewel, als wij onze projectenlijst mogen geloven, wordt de Belg blijkbaar vooral geboren met een houten bijgebouw in de maag. Doordat de Boomkamer volledig op maat elke wens kan omzetten in een perfect geïntegreerd bijgebouw in elke tuin, zijn de opties eindeloos. Om de bos door de bomen te kunnen zien, maken we hieronder een oplijsting van de meest gevraagde houten bijgebouwen. Aan u om inspiratie op te doen!

Leef apart dankzij een bijgebouw in de tuin

Een bijgebouw in de tuin kan prima gebruikt worden als een bijkomende wooneenheid met alles erop en eraan. Daardoor kan het perfect gebruikt worden als een soort kangoeroewoning voor inwonende ouders of de kroost die wil blijven genieten van Hotel Mama. Dergelijk bijgebouw aan uw bestaande woning zorgt voor alle comfort. Zowel voor de extra logé, die kan genieten van apart sanitair en een keuken, maar ook voor uzelf, aangezien u uw eigen woning voor uzelf kan houden. Living apart together, maar dan anders. Dat zo’n houten bijgebouw in de tuin bovendien een lage-energiewoning is, is handig meegenomen. De warme uitstraling dankzij de gebruikte materialen krijgt u er gratis bij.

Een bijgebouw in de tuin is immens populair!
Een bijgebouw in de tuin zorgt voor extra rust.

Een bijgebouw in de tuin zorgt voor extra rust

Krioelt het in huis van de bedrijvigheid? Ben u toe aan wat tijd voor uzelf? Dan is een bijgebouw in de tuin de ideale manier om te ontsnappen aan de ratrace die uw leven soms kan zijn. Een stoere man cave met eigen bar of een wellness met eigen jacuzzi, sauna en veel rust.

 

Of u draait de rollen om en u laat uw kinderen heerlijk fantaseren in hun eigen speelkamer. Ook daar is een bijgebouw in de tuin ideaal voor. U voorziet wat extra isolatie en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de wekelijkse drumoefeningen of vioollessen.

Professionele activiteiten in het bijgebouw van uw tuin

Een houten bijgebouw in de tuin kan, naast het klassieke bureel, natuurlijk ook dienstdoen als praktijk of zelfs als atelier. Zo creëerden we onlangs een dokterspraktijk met een wachtruimte die uitgaf op een uitgestrekt weiland. Of bent u op zoek naar een extra lokaal om muzieklessen in te geven aan kleine groepen? Ook dan is zo een houten bijgebouw de ideale oplossing. U vergroot er ongetwijfeld uw professioneel imago mee. En uw klanten of patiënten zullen maar al te graag terugkeren naar zo een aangename omgeving, wat ook uw professionele activiteiten mogen zijn. Dankzij het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen mag u er bovendien vanop aan dat uw bijgebouw in de tuin een lang leven beschoren is.

Een houten bijgebouw in de tuin kan, naast het klassieke bureel, natuurlijk ook dienstdoen als praktijk of zelfs als atelier.
Heeft u een andere invulling in gedachten? Wilt u nagaan of uw idee haalbaar is? Of wilt u gewoon de koe bij de horens vatten en de eerste stap zetten naar de realisatie van het bijgebouw in uw tuin? De experten van de Boomkamer helpen u maar al te graag verder. Contacteer hen via deze link.
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!