Landelijk, cottage of modern bijgebouw?

Sluimert er in u al langer een verlangen om uw woning uit te breiden met een stijlvol bijgebouw in de tuin? Goede keuze, als u het ons vraagt. Tussen verlangen en effectief genieten ligt er een wereld van … keuzes. De keuze van de stijl van dat bijgebouw, om zo maar iets te zeggen. Die keuze is natuurlijk vrij definitief, u bouwt natuurlijk niet elk jaar een nieuw bijgebouw. Kiest u voor een landelijk bijgebouw? Of bent u eerder fan van een modern bijgebouw? De specialisten van de Boomkamer geven enkele tips en tricks waarmee u best rekening houdt bij het maken van deze cruciale keuze. In dit geval bestaat er geen verkeerde keuze, neem dat maar van ons aan.

Hou uw hoofd erbij bij de keuze van uw bijgebouw

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat zo’n bijgebouw een absolute meerwaarde betekent voor uw huis én uw tuin. U creëert extra leefruimte, een nieuw plekje om van en met uw gezin te genieten. Belangrijk in een eerste fase is dat u even rondkijkt. Bij vrienden en familie of gewoon: op het internet. Ga op zoek naar foto’s die u aantrekken. Zo krijgt u ongetwijfeld een klare kijk op de look & functionaliteiten van uw nieuwe bijgebouw. En waarom u niet laten bijstaan door experts die uw noden en verlangens kunnen vertalen in een uniek bijgebouw op maat? Zo wint u tijd, bekomt u het ideale eindresultaat en kan u vandaag nog beginnen dromen. Niets dan voordelen.

Sluimert er in u al langer een verlangen om uw woning uit te breiden met een stijlvol bijgebouw in de tuin?
En of u nu houdt van de strakke harmonische lijnen van een modern bijgebouw of liever een landelijk gevoel beleeft dankzij de authentieke landelijke bijgebouwen, uw keuze telt. Alles kan, alles mag. U hoeft er enkel maar over te dromen. En wij? Wij doen de rest.
Belangrijk is natuurlijk dat zo’n bijgebouw dezelfde sfeer uitademt als de rest van uw woning en tuin.

Bij elk gebouw past een bijgebouw

Belangrijk is natuurlijk dat zo’n bijgebouw dezelfde sfeer uitademt als de rest van uw woning en tuin. Bent u fan van moderne woningarchitectuur en woont u in een moderne, strakke woning? Dan is een houten bijgebouw met een strakke vormgeving en minimalistische afwerking dé te kiezen richting. Vierkante vormen, stijlvolle combinaties, strakke lijnen. Dat is wat zo’n modern bijgebouw volledig typeert. Dankzij de warme, natuurlijk uitstraling van het gebruikte hout krijgt het geheel een extra touch of happiness. Met de gepaste meubels en de juiste afwerking zorgt u voor dezelfde stijl en look & feel in elk detail. Plaats een chesterfield of strakke chaise longue in uw bijgebouw zodat u de sfeer gewoon kan ondergaan.

Zet de glaspartijen volledig open om de frisse tuinlucht het bijgebouw te laten vullen. Glaasje en hapje erbij en het weekend (of een rustige weekavond) kan beginnen.

Een bijgebouw als kers op de taart

Bent u toch eerder gecharmeerd door de klassieke stijl? Dan zal een cottage of landelijk bijgebouw u eerder kunnen bekeren. In deze stijl past een eiken bijgebouw perfect. Eikenhout is erg sterk en geeft het bijgebouw een robuuste traditionele uitstraling. Een cottage bijgebouw brengt dan weer een stijlvolle ode aan de Britse stijl en zorgt voor een boost van de uitstraling van uw vastgoed. De cottage stijl is vooral te herkennen aan z’n verfijnde details in de constructie én de kenmerkende daken. De authenticiteit straalt ervan af, vindt u ook niet? Met een landelijk bijgebouw vergroot u dan weer het authentieke karakter van uw woning en voegt u een gevoel van rust toe aan uw tuin. Zo wordt het heerlijk genieten in uw bijgebouw en dat bij alle weersomstandigheden.

Een bijgebouw als kers op de taart.

Bij de Boomkamer vindt u ontelbaar veel expertise onder één dak. Wij realiseren uw dromen zodat u ze kan beleven. De eerste stap naar uw gedroomd bijgebouw? Dat is een afspraak maken en hier klikken! Welkom!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!