Waarom kiezen voor een houten poolhouse?

Dromen we niet allemaal van een eigen huis, een plek onder de zon? Zeker als u uw karaktervolle woning kan uitbreiden met een eyecatcher van jewelste. Een houten poolhouse zorgt dan ook voor een onbetaalbare boost van uw comfort in eigen huis. De Boomkamer deelt graag z’n expertise met u. Zo maakt u zeker de juiste keuze wanneer u kiest voor een houten poolhouse.

Een houten poolhouse als oase van rust

De tijd dat een houten poolhouse enkel als opslagruimte moest dienen ligt gelukkig ver achter ons. Dankzij de ontelbare mogelijkheden van allerlei faciliteiten is een houten poolhouse vooral een plek om te ontspannen en zelfs om tot rust te komen. Een bijgebouw dat uw huis een extra portie stijl geeft. Wat dacht u van een wellnessruimte, een plek voor de kids om zich uit te leven of een lounge voor een glaasje bubbels? Klinkt heerlijk, toch? Door de talloze mogelijkheden zorgt ook de architectuur voor de nodige rust in uw tuin. Fan van eerder strak minimalistisch of een charmante, landelijke stijl? Een houten poolhouse zorgt hoe dan ook voor een échte meerwaarde in uw tuin. Zeker als het poolhouse ideaal ingepland staat zodat voldoende lichtinval uw vakantiedag kan opfleuren. Laat het genieten maar beginnen!

 

Op vakantie in eigen huis dankzij een houten poolhouse

Dankzij een houten poolhouse haalt u het vakantiegevoel gewoon tot bij u thuis. Geen gedoe om ’s ochtends een plek aan het zwembad te veroveren, maar steeds op de eerste rij om te genieten van uw huis, uw tuin en uw gezin. Na het zwemmen rustig relaxen in de loungeruimte of uw dorst lessen in de bar? Het kan écht allemaal. Geen waterrat? Ook dankzij de extra luxe die zo’n houten poolhouse met zich meebrengt, kan u op en top genieten. Een poolhouse bouwen met enkele eigentijdse accenten bezorgt u en uw familie vooral tonnen luxe. En zo wordt uw poolhouse al snel een poolhome. Als u begrijpt wat we bedoelen.

Een houten poolhouse zorgt voor een onbetaalbare boost van uw comfort in eigen huis.
Op een houten poolhouse kunt u bouwen

Op een houten poolhouse kunt u bouwen

Een houten poolhouse moet naast luxueus vooral van onfeilbare kwaliteit zijn. Eik is dan ook uw beste garantie op duurzaam genieten zonder zorgen. Door dit 100% natuurlijke materiaal sluit een eiken bijgebouw naadloos aan bij de groene tuinomgeving, het blauwe water en (hopelijk) de blauwe lucht. Al kan bij regenweer het bijhorende afdak het nodige soelaas brengen. Maak hoe dan ook brandhout van standaard poolhouses en kies voor een poolhouse op maat. Daardoor kan u moeiteloos uw eigen stijl doortrekken en past uw houten poolhouse bij de rest van de omgeving.

Twijfelt u nog welke stijl u verkiest voor de bouw van uw luxe poolhouse? De Boomkamer laat u graag watertanden van al het comfort door de foto’s op onze website. Dat wij aan uw vraag zullen kunnen voldoen, staat als een poolhouse boven water!
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!