Uw bedrijf uitbaten in een bijgebouw

Dankzij een bijgebouw is thuiswerken niet alleen leuk, maar ook efficiënt. Uw bedrijf uitbaten in een bijgebouw is dan ook een handige manier om onder andere de files te slim af te zijn. Gemiddeld staat een Belg één uur en twintig minuten per dag in de file van en naar z’n werk. Hallucinante cijfers waar ook u dus iets aan kan doen. Een bijgebouw laten plaatsen zorgt voor een oplossing voor allerlei professionele uitdagingen. Wij zetten er dan ook graag een boom over op!

Thuis werken in een bijgebouw

Of u nu als zelfstandige werkt, uw eigen bedrijf runt of gewoon van thuis kan werken, een bijgebouw plaatsen zorgt voor extra werkplaats én de nodige rust om zich ten volle te kunnen concentreren. Extra handig is dat u zo werk en privé prima kan scheiden. Na een drukke werkdag in uw bijgebouw kan u toch in alle rust ontspannen en thuiskomen in uw eigen huis. Verder hoeft u uiteraard niet in te boeten op comfort. Een bijgebouw in hout of een eiken bijgebouw van de Boomkamer komt met alles wat u van een thuiskantoor verwacht. Dankzij ons vakmanschap en onze jarenlange expertise weten wij wat u en uw bedrijf nodig hebben om zich optimaal te kunnen focussen op het werk. Dat uw bijgebouw wat extra cachet geeft aan uw bedrijf, is handig meegenomen. We zetten met andere woorden de kroon op uw werk.

 

Verruim uw blik dankzij je bijgebouw

Tijdens het werken is het belangrijk om het overzicht te bewaren. Letterlijk en figuurlijk. Dankzij een luxueus bijgebouw heeft u tijdens het werk steeds zicht op de groene omgeving van uw prachtige tuin. Daardoor kan u dus letterlijk uw blik verruimen. En uiteraard hoeft u het bijgebouw in kwestie niet uitsluitend als kantoorruimte te gebruiken. Door een flexibele opstelling van de gekozen meubelen kan u uw bijgebouw altijd omtoveren tot een opleidingslokaal of zelfs tot een artistiek atelier. Bovendien kan u een praktijkruimte zodanig indelen dat de patiënten en cliënten een mooi perspectief hebben: dat van een groene oase van rust. Reeds van in de ontwerpfase houdt u hier dus best rekening mee.

Dankzij een bijgebouw is thuiswerken niet alleen leuk, maar ook efficiënt. Uw bedrijf uitbaten in een bijgebouw is dan ook een handige manier om onder andere de files te slim af te zijn.
Laat zeker een 3D-tekening maken van uw nieuwe bijgebouw in hout zodat u het ruimtegebruik correct en visueel kan inschatten. Een bijhorende video geeft uiteraard een nog beter zicht op het toekomstige uitzicht.
Een bijgebouw laten plaatsen zorgt voor een oplossing voor allerlei professionele uitdagingen.

Alle comfort in uw nieuwe bijgebouw

In uw modern tuinkantoor kan u natuurlijk dezelfde faciliteiten als een standaard bureel verwerken. Zo kan u zorgen voor een goede verlichting en waakt u er best op dat er geen direct invallend zonlicht op uw beeldscherm komt. Verder is het uiteraard belangrijk dat uw bijgebouw voldoende geïsoleerd is, omdat u er ook in de winter comfortabel moet kunnen werken. In de zomer wilt u langs de andere kant natuurlijk niet in een broeikas zitten. Een extra verdeling van de ruimte in het bijgebouw zorgt voor een gezellige wachtruimte in uw eigen praktijk in de tuin. Zo wordt het voor uw patiënten aangenaam wachten. Ja, zelfs sanitaire voorzieningen zijn mogelijk. U merkt, enkel nog een goede internetverbinding en het noodzakelijke werkmateriaal en u kan erin vliegen. Fijne werkdag!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!