Inrichtingstips: landelijk bijgebouw

Wie landelijk bijgebouw zegt, zegt authenticiteit en karakter. Landelijk wonen is dan ook meer dan enkel een trend. Het is een levensstijl. Het zorgt voor een extra dosis charme aan uw bijgebouw en voegt extra rust toe aan de rustgevende omgeving van uw tuin. Landelijk wonen betekent dus vooral genieten van comfort, op ieders tempo. Bent u van plan een landelijk bijgebouw in te richten? Neem dan zeker onderstaande tips ter harte!

Een landelijk bijgebouw kleurt uw dag

Cruciaal bij het inrichten van een landelijk bijgebouw is de keuze van de basiskleuren. En dat hoeven zeker niet altijd aardekleuren te zijn. Met lichte kleuren zoals pastel of wit komt u ook al een heel eind ver. Gaat uw voorkeur toch eerder uit naar een kleurige toets? Combineer dan met mosterd- of okertinten voor een extra frisse uitstraling. De bijhorende landelijke decoratie kiest u best dan weer zodanig uit dat ze licht en luchtig aanvoelen. U maakt een goede keuze wanneer u uw landelijk bijgebouw decoreert met natuurlijke materialen. Denk maar aan riet, wol, linnen en uiteraard hout. Dat laatste combineert dan weer ideaal met modern meubilair. Zo bekomt u een eigentijds, strak landelijk interieur.

Wie landelijk bijgebouw zegt, zegt authenticiteit en karakter.

Hoe dan ook voegt u een grote portie charme en warmte toe aan uw landelijk bijgebouw. Welke functie het bijgebouw ook uitoefent in uw leven, gezellig wordt het er zeker.

 

en landelijk bijgebouw als basis van rust

De kalmte van het platteland slingert zich als een rode draad doorheen elk landelijk interieur. Door de uitstraling van uw landelijk bijgebouw wordt u op die manier terug gekatapulteerd naar lang vervlogen tijden. Door het gebruik van Europees kwaliteitshout wordt het duurzame karakter en de typische stijl van een landelijk bijgebouw in hout versterkt. Zo krijgt zelfs een spiksplinternieuw landelijk bijgebouw een authentieke look. Wedden dat u en uw gasten het warm zullen krijgen bij het zien van uw eiken bijgebouw? En dan bedoelen we uiteraard niet de rijkelijke zonnestralen op uw bijhorend terras!

Bent u van plan een landelijk bijgebouw in te richten?

Kom thuis in uw landelijk bijgebouw

Een landelijk bijgebouw staat synoniem voor zorgeloosheid. Door gebruik te maken van eerlijke materialen bekomt u een heerlijke plek om te vertoeven. Op die manier wordt uw landelijk bijgebouw één grote cozy corner. Lekker onderuitzakken na een drukke werkdag en ontspannen of bijpraten met vrienden en familie. Of ja, zelfs koken of een bad nemen. Een landelijk bijgebouw plaatsen zorgt voor een verhoging van uw dagelijks comfort. Laat u dan ook begeleiden en adviseren door échte vakmensen. Met meer dan 75 jaar ervaring in landelijke bijgebouwen weet de Boomkamer als een ander hoe de vork aan de steel zit. Neem gerust contact op of maak hier een afspraak.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!