Van boomhut naar droomhut

Waaraan denkt u bij het horen van de term ‘boomhut’? Aan een huisje voor kinderen? Fout. Steeds vaker worden boomhutten gebouwd voor volwassenen, denk maar aan het programma Treehouse Masters op Discovery Channel. Maar laat ons eerlijk zijn: zo’n boomhut is meer en meer een huis op zich. En wat voor één! We spreken misschien beter over een droomhut. Iets voor u?

Stelling: voor een boomhut moeten er bomen aanwezig zijn

Het antwoord op deze stelling is niet eenduidig. Wanneer u een tuin heeft met weinig of geen bomen is er nog steeds geen probleem. Toegegeven is het erg interessant om een boomhut in meerdere bomen te bouwen, hoog boven de grond. Maar wanneer er geen boom met een grote draagkracht aanwezig is, kan er ook voor gekozen worden om de hut op palen te zetten. Spreken we in zo’n geval dan van een boompaal of een paalhut? Toch hoeft u niet te vrezen, want de meeste bomen zijn perfect geschikt om de boomhut van uw dromen te dragen.

Waaraan denkt u bij het horen van de term ‘boomhut’?

De invulling van uw boomhut

Beeld u eens in: een gigantische boomhut met twee verdiepingen, een prachtig ingerichte keuken, en dat alles afgewerkt met een master bedroom. Klinkt als muziek in de oren, toch? De tijd dat boomhutten alleen voor kinderen waren, is al lang passé. Wat dacht u van een eigen atelier, een thuiskantoor, een Bed & Breakfast, of gewoon een ontspanningsruimte waar u volledig tot rust kunt komen? Richt de boomhut volledig in naar uw wensen. En geef toe: meer tijd in de tuin spenderen, is altijd mooi meegenomen.

 

Afwerking van de boomhut

Maar wat met de prijs? De prijs van een boomhut is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Welke houtsoort wilt u gebruiken? Hoe moet de boomhut afgewerkt worden? Wat met de inrichting? Kortom: het hangt allemaal af van uw specifieke wensen. Net zoals de prijs van een auto afhangt van de hoeveelheid technologische snufjes. Niets is onmogelijk bij een boomhut op maat!

Wat denkt u, wilt u ook tot rust komen in uw eigen boomhut?

Avontuurlijke overnachtingen in de boomhut

Ja, boomhutten voor volwassenen zijn echte blijvertjes. De laatste jaren blijven ze groeien in populariteit en dat is écht met reden. Mensen worden er namelijk blij van. En wat moet een mens nog meer hebben dan geluk? Juist. Doordat de vraag naar boomhutten stijgt, worden er steeds nieuwe technieken ontwikkeld waardoor een droomhut binnenkort onmisbaar is voor elke tuin. Wat denkt u, wilt u ook tot rust komen in uw eigen boomhut?

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten