Logeren in uw eigen gastenverblijf

Vergeet dat nieuwe tuinhuis; ga voor een gastenverblijf in uw tuin. U zal wel een andere plaats vinden voor uw grasmachine en tuinmeubelen… Een houten bijgebouw kan namelijk perfect uitgebouwd worden tot een sfeervol gastenverblijf waar niet alleen uw vrienden en/of familie, maar ook uzelf graag zullen vertoeven. Want wie wil er nu niet logeren in zijn eigen gastenverblijf?

Een eigen gastenverblijf is een stukje vakantie thuis 

Dat het leven steeds drukker wordt, hoeven we u natuurlijk niet te vertellen. Stress krijgt vaak de bovenhand en na een drukke werkdag wilt u maximaal genieten van de vrije uren die u nog resten. Hallo gastenverblijf! Een houten bijgebouw geeft u de kans om tot rust te komen. Neem uw favoriete boek bij de hand, giet een glas wijn uit of open een pintje, luister naar uw favoriete muziek, of kijk gewoon een beetje naar buiten. Dát is pas ontspannen. Spendeert u liever wat tijd met uw huisdier, vrienden of familie? Kan perfect in een houten bijgebouw!

Een houten bijgebouw geeft u de kans om tot rust te komen.

Sfeervol gastenverblijf in de tuin

Zo’n gastenverblijf is perfect om te overnachten. Niet alleen voor u, maar ook voor vrienden of familie. Een glaasje wijn of een pintje te veel gedronken? Geen probleem! Ze zijn u gegarandeerd dankbaar dat ze na een fijne en gezellige avond gewoon kunnen blijven logeren. ’s Morgens gaat de pret dan ook gewoon door aan de ontbijttafel. Elk van uw gasten krijgt een instant vakantiegevoel bij het binnenstappen van uw houten bijgebouw. En geef toe, wat is er beter dan vakantie in uw eigen tuin? Met een zwembad erbij hoeft u uw woonplaats zelfs nooit meer te verlaten. Nog goed voor het milieu ook! Maar dat is nog niet alles. U richt uw gastenverblijf gewoon in met alle mogelijkheden van modern comfort. Naast airco en verwarming kunt u er bijvoorbeeld een deel wellness in verwerken. Ja, er zal gevochten worden voor wie in het gastenverblijf mag slapen. Warmte, gezelligheid, en ontspanning troef!

Een gastenverblijf is geen kant-en-klaarproduct.

Gastenverblijf op maat

Een gastenverblijf is geen kant-en-klaarproduct. De bouwstijl? Kiest u zelf. De indeling? Kiest u zelf. De afwerking? Kiest u zelf. Kortom: het gastenverblijf wordt volledig op maat gebouwd van uw wensen. Natuurlijk dient er wel rekening gehouden te worden met de nodige functionaliteiten, denk maar aan een koelkast voor een fris drankje of een ventilator op uw slaapkamer. Maar geen nood, een specialist in houten bijgebouwen geeft u de raad die u nodig heeft om nog jarenlang van uw eigen gastenverblijf te genieten. Klinkt goed, toch?

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten