Maak een afspraak

De eerste stap naar uw gedroomd bijgebouw? Da’s een klik!

Een dubbelklik eigenlijk. Eén muisklik om onderstaand formulier te verzenden en ons zo een glimp te gunnen van uw gedroomd bijgebouw. Een tweede, persoonlijke klik volgt tijdens een gesprek met onze ontwerper. Uw bijgebouw wordt immers pas perfect als wij volledig mee zijn met uw concept en idee, als het klikt.

Deel hieronder uw gegevens en vertel ons kort over het bijgebouw dat u voor ogen heeft. Wij nemen graag contact met u op om samen met u de weg naar uw gedroomd bijgebouw uit te stippelen.

Naam en voornaam *
Straat en huisnummer *
Postcode en gemeente *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
korte beschrijving van jouw project *
Vooropgesteld budget *
Voorkeursmoment voor afspraak *
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klanten,

Vanwege het coronavirus zijn wij van 15 maart tot 19 april gesloten. Onze e-mails beantwoorden we terug vanaf 13 april. Alvast dank voor jullie begrip.

Het voltallige boomkamer-team